YOi klanten aan het woord:

Ha, kregen van de week ons ‘van alles wat’ pakket geleverd. Eerste maaltijd was Nachos Sonora en gisteren een lasagne gemaakt. Super! We hebben 1 pakketje aan buren gegeven en gaan met de andere twee nog experimenteren, en dan maar snel een herhaalbestelling plaatsen.

Vind jullie verhaal ook erg passend. Ben geen vegetariër, maar heb wel een wens om mijn afdruk te verkleinen en daar past bewuster eten goed bij. Vleesvervangers vind ik niks, ook nog nooit geprobeerd. Was beetje aan het experimenteren met champignons als vervanger om toch een beetje die structuur/smaak in te brengen. YOi van Zwamboon is de perfecte opvolger.

Leuk om jullie zo gevonden te hebben.

Groet,

Arnold.

YOi nachos

Geweldig, om van deze bestelling een feestje te maken.
Wij hebben een pakket besteld voor onze jarige schoonzoon . Met daarbij een vraag of het mogelijk was om er Happy Birthday bij te zetten . En tot onze grote verassing hebben jullie het ook nog feestelijk gemaakt.
Ze genieten ook nog van het pakket ,, een aanrader
Hartelijk dank voor de extra aandacht en moeite.
Monique

YOi cadeaupakket

Het pakket met YOi van zwamboon heb ik ontvangen en ik vind het geweldig!
Ik heb het al met geitenkaas en aardbeien gegeten en met Hutekase en tomaat. Vandaag ga ik het met banaan proberen . Ik gebruik het als een belegde boterham of als vleesvervanger bij de warme maaltijd. Ik verwarm het even.
Vandaag ga ik ook wat pakketjes naar mijn zus brengen!
Vriendelijke groet en veel succes met jullie bedrijf!
Marijk

YOi cadeaupakket

Laatst heb ik zelf een pakket bij jullie besteld en echt het verrukkelijk. Ik geef het nu cadeau en ben heel benieuwd naar de reactie van onze schoonzoon en dochter.
Monique

Ik heb mijn bestelling ontvangen. Wat een aardig briefje erbij, dat ik zo snel na de uitzending van Binnenste Buiten heb besteld. Ha, dat is heel leuk. We hebben genoten van de eerste proeverij : Smokeys’s. Geweldig zeg. Ik ben zo blij dat ik jullie heb mogen ontdekken en ga veel reclame voor jullie maken.
Hartelijke groeten,
Carolien

YOi op Binnenstebuiten

Wat een prachtig produkt ! Heb net het naturelpakket ontvangen en al even wat gebakken! Superleuk en lekker, je kunt het op allerlei manieren in je dagelijkse eten gebruiken. Ik vraag me af of het ook ingevroren kan worden?
vriendelijke groeten Wil

YOi invriezen

Ik vond vooral de lasagne trouwens echt een openbaring. Wij eten die al  > 20 jaar (niet lachen!) in dezelfde samenstelling: lasagne bladen (niet teveel), tomatensaus, gehakt, kaas/mozzarella en beetje salami.

Gisteren gehakt vervangen door Zwamboon en was visueel aantrekkelijk, lekker en geen seconde het gehakt gemist.

Gaaf!

Arnold.

lasagna met YOi rulgehakt

Ik heb mijn bestelling ontvangen. Wat een aardig briefje erbij, dat ik zo snel na de uitzending van Binnenste Buiten heb besteld. Ha, dat is heel leuk. We hebben genoten van de eerste proeverij : Smokeys’s. Geweldig zeg. Ik ben zo blij dat ik jullie heb mogen ontdekken en ga veel reclame voor jullie maken.
Hartelijke groeten,
Carolien

Laatst heb ik zelf een pakket bij jullie besteld en echt het verrukkelijk. Ik geef het nu cadeau en ben heel benieuwd naar de reactie van onze schoonzoon en dochter.

Monique

Het pakket met YOi van zwambonen heb ik ontvangen en ik vind het geweldig! 

Ik heb het al met geitenkaas en aardbeien gegeten en met Hutekase en tomaat. Vandaag ga ik het met banaan proberen .  Ik gebruik het als een belegde boterham of als vleesvervanger bij de warme maaltijd. Ik verwarm het even. 

Vandaag ga ik ook wat pakketjes naar mijn zus brengen! 

Vriendelijke groet en veel succes met jullie bedrijf!

 Marijk 

Vanmiddag de cursus fermenteren gehad in de fermeteerfabriek van Bert en Arja. Verschillende groenten gesneden en bewerkt. Ook geproefd van de verschillende hapjes met YOi van ZwamBoon. Uiteindelijk een heerlijke maaltijd met de verschillende gerechten.
Een waardevolle middag, veel geleerd, heerlijkheden geproefd en dat allemaal te gunste van ons lijf. Wie zijn lijf en darmen wil verwennen volg dan deze cursus fermenteren. Niet alleen nuttig en leuk om met eten bezig te zijn maar ook nog eens erg gezellig.

Dinie

Ik vond vooral de lasagne trouwens echt een openbaring. Wij eten die al  > 20 jaar (niet lachen!) in dezelfde samenstelling: lasagne bladen (niet teveel), tomatensaus, gehakt, kaas/mozzarella en beetje salami.

Gisteren gehakt vervangen door YOi van Zwamboon en was visueel aantrekkelijk, lekker en geen seconde het gehakt gemist.

 

Gaaf!

 

Arnold.