Maaltijdbox abonnement

stel je eigen abonnement samen

Kies welke box het beste uitkomt voor jouw kookstijl. Selecteer ook hoe vaak je hem wilt krijgen. Elke week een volle koelkast, of een keer per maand. Of ga jij voor eens per twee weken?

voordelen

Vanaf: €26,00 / maaltijdbox

Maaltijdbasis p/s: 3,25 rulgehakt p/s: 3,75.

Wissen

nieuw bij yoi?

We begrijpen dat je onze producten eerst wilt proberen voordat je een abonnement afsluit. Speciaal daarvoor hebben wij een YOi Kennismakingspakket samengesteld, waarmee je al het goede van YOi eenmalig en vrijblijvend kunt uitproberen.

YOi Kennismakingspakket

informatie

YOi Maaltijdbasis bestaat uit pure producten: bruine bonen, kikkererwten, zilvervliesrijst, rijsteiwit, havervlokken en een klein beetje zout. Biologisch, vegan en allergeenvrij. Met behulp van een voedingsschimmel fermenteert dit tot een stevig product met een ‘bite’. De smaak is neutraal, romig en nootachtig. De voedingswaarde van YOi is als van vlees: een eiwitrijk product met alle essentiële aminozuren.

Ook het YOi Rulgehakt is voor jouw gemak. Het is een maaltijdbasis, maar dan als rulgehakt. Heerlijk als basis voor allerlei pastasauzen of in ovenschotels. Een glazig gebakken uitje, wat knoflook, YOi Rulgehakt even meebakken….(h)eerlijk!

YOi is na productie 6 weken houdbaar in de koeling (4-7 graden).

Na opening is het 7 dagen houdbaar in de koeling.

Ingevroren is YOi 1 jaar houdbaar (-20 graden).

Doordat je even lekker op  vakantie gaat, hoef je misschien even geen YOi te ontvangen.

Daarom kun je jouw abonnement altijd tijdelijk pauzeren. Dit je kun doen door in te loggen met je account of door een mail te sturen naar info@yoifood.nl.

Als je een maandelijks abonnement afsluit wordt je maaltijdbox op de eerste woensdag na je orderdatum verzonden.

Een tweewekelijks abonnement verzenden wij om de week op woensdag, afhankelijk van de datum waarop je het abonnement hebt afgesloten.

Een wekelijks abonnement verzenden we op woensdag.