YOI maaltijdbasis met tomatensalsa

Ingrediënten

Voor 2 personen heb je nodig:
2 x YOI maaltijdbasis à 200 g
beetje olie
1 grote tomaat
klein rood uitje
knoflookteentje
(gefermenteerde) augurk
gefermenteerde ui (of fijngesneden zilveruitjes)
1 eetlepel olijfolie
sap van ½ limoen
zout & peper
peterselie

bereiding

Smeer de YOI maaltijdplakken in met wat olie en bak ze in een contactgrill of pan.
Snijd de tomaat in stukken, verwijder het vruchtvlees en maak er reepjes van.
Snijd het rode uitje in halve ringen.
Snipper het teentje knoflook.
Snijd de augurk in kleine blokjes.
Vermeng de olijfolie met het limoensap en voeg wat peper en zout toe.
Doe alles bij elkaar in een schaal en hussel even door.
Leg de plak op een mooi bord, schep er salsa op en garneer eventueel met wat (gedroogde) peterselie.

Eet smakelijk!